Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφήστε μας να ονειρευόμαστε...

Αφήστε μας να ονειρευόμαστε...
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - 01:07

Συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ο Ολυμπιακός μάς τρέλανε το βράδυ της Πέμπτης και το γκολ του Αχμέντ Χασάν τον έστειλε στους «16» του Europa League. Ο Αιγύπτιος «μίλησε» ξανά στο τέλος, όπως και στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, δύο γκολ που επί της ουσίας έδωσαν ισάριθμες προκρίσεις στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, μας... τρέλανε και η κλήρωση που έφερε και πάλι αντίπαλο την Άρσεναλ στους «16» της διοργάνωσης. Και ο Θρύλος δηλώνει και φέτος «παρών» στην ίδια φάση, όπως και πέρσι.

Τα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα, θυμίζουμε, είναι στις 11 Μαρτίου στον Πειραιά και στις 18 Μαρτίου στο Λονδίνο. Μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός έχει λίγες μέρες μπροστά του να ηρεμήσει και να πάρει μερικές ανάσες, αλλά όπως και να ‘χει, με αυτό που έκανε, τους... τρέλανε όλους. Κι εμάς μαζί.

Ο Θρύλος συνεχίζει στην Ευρώπη και Μάρτη μήνα και έχει μπροστά του μία πολύ δύσκολη και δυνατή ομάδα, αλλά και μία μεγάλη πρόκληση. Το έκανε πέρσι, γιατί όχι και φέτος; Δύσκολο; Ναι! Απίθανο; Όχι! Ολυμπιακός είσαι!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι στην Αϊντχόφεν, προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 5-4, με το χρυσό τέρμα του Αχμέντ Χασάν στο 88’, και συνεχίζουν παρακάτω. Και συνεχίζουν παρακάτω με ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και... τρέλα για κάτι πολύ δυνατό και φέτος.

Και στην τελική... Ναι, είναι δύσκολη κλήρωση. Δεν είναι, όμως, δύσκολη μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» τα είδαν... όλα πέρσι και ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Αφήστε μας να ονειρευόμαστε...

*Η ένθετη φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Europa League στο Twitter.

Διαβάστε επίσης