Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο Μαρτίνς, για «διπλό» στον Βόλο

Το πλάνο Μαρτίνς, για «διπλό» στον Βόλο
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 - 10:37

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ετοιμάζει το πλάνο του, για να μπορέσει να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του ΝΠΣ Βόλου. Ο Θρύλος δεν θέλει, επ’ ουδενί, να σκέφτεται ότι θα υποπέσει σε… γκέλα, στη Μαγνησία. Δεν θέλει επ’ ουδενία να σκέφτεται ότι δεν θα καταφέρει να περάσει με νίκη, από την έδρα του Βόλου, στον δρόμο προς το 46ο. Και ο Μαρτίνς ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του, για να μπορέσει να παρουσιαστεί, όπως πρέπει.

Η διαδικασία… στροφής του διακόπτη, από την Ευρώπη και την ευφορία μιας πρόκρισης, μόνο… εύκολη δεν είναι. Και ο κόουτς χρειάζεται να δουλέψει και σε αυτό το κομμάτι, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας. Πέρα, φυσικά, από την αγωνιστική προσέγγιση και τη στρατηγική του αγώνα. Αλλά και την επιλογή της 11άδας.

Σε αυτή, λοιπόν, αναμενόμενα θα δούμε αλλαγές. Δεν γίνεται αλλιώς. Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα και ο Ολυμπιακός έχει, δόξα τω Θεώ, τις λύσεις, για να καταφέρει να ξεκουράσει παίκτες, οι οποίοι μόχθησαν στην Ολλανδία και χρειάζονται ‘ανάσες’. Ο Μαρτίνς έχει λύσεις στα χέρια του. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ανδρούτσος, ο Χολέμπας, ο Μασούρας, ο Χασάν, αναμένεται να παίξουν βασικοί στον Βόλο.

Εκεί, όμως που η μπάλα… καίει, είναι στο κέντρο. Η τριάδα χρειάζεται οπωσδήποτε φρεσκάρισμα, αφού την Πέμπτη υπάρχει το πολύ απαιτητικό ματς με τον Άρη και οι Καμαρά-Εμβιλά-Μπουχαλάκης… παίζουν ακατάπαυστα! Ο Μαρτίνς το ξέρει, το υπολογίζει και θα κάνει ένα μίνι ροτέισον και στον άξονα.

Όλα θα γίνουν με μέτρο και υπολογισμένα. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο στον Βόλο και δεν πάει, απλώς, για να… ξεκουράσει παίκτες. Όλες οι κινήσεις θα γίνουν, με γνώμονα τη νίκη. Και μόνο.

Διαβάστε επίσης