Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απόλαυση να αράζεις με ποπ κορν και να τους βλέπεις να… «μαλώνουν»

Απόλαυση να αράζεις με ποπ κορν και να τους βλέπεις να… «μαλώνουν»
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 - 16:38

Με το πόδι στο γκάζι έχει πάει ο Ολυμπιακός, από την αρχή της σεζόν. Και φέτος, ο Θρύλος δεν έκανε… εκπτώσεις, στην απόδοσή του. Ξεπέρασε και μπλόκα, πάλεψε και σε έδρες δύσκολες, νίκησε. Είχε και τις απώλειές του, αλλά συνολικά, έδειξε στην «εξυγίανση» ότι… την έχει του χεριού του. Και δεν καταλαβαίνει, ούτε από… εμπόδια, ούτε από VARίστες που βλέπουν ό,τι θέλουν, ούτε και από… βαρύ πρόγραμμα. Είτε αυτό ερχόταν από μόνο του, είτε του το… προετοίμαζε το σύστημα, για να του κόψει τον δρόμο…

Αποτέλεσμα αυτού είναι, τώρα, ο Ολυμπιακός να μπορεί να… παίρνει ποπ κορν και να βλέπει τις εξυγιαντικές ‘μάχες’ να… φουντώνουν, καθώς πάμε προς την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Και έρχονται και τα πλέι οφ. Ο Θρύλος έχει την άνεση, παραμένοντας μπροστά στη βαθμολογία και βλέποντας τους αντιπάλους του να μην μπορούν να… πάρουν τα πόδια τους, να αράζει χαλαρός, όταν δεν έχει εκείνος ματς και να… τους βλέπει να σφάζονται.

Το αποψινό… ντέρμπι, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, του δίνει άλλη μία τέτοια ευκαιρία! Ο Θρύλος κέρδισε το δικαίωμα, να κάθεται αραχτός, για να παρακολουθεί τους δευτερότριτους να… σφάζονται μεταξύ τους, ξεχνώντας και συμμαχίες και εξυγιάνσεις, για το ποιος θα καταφέρει να πάρει καλύτερη θέση, πίσω από τον πρώτο… Έτσι είναι όταν είσαι σε άλλο επίπεδο… Το εξαργυρώνεις, αργά ή γρήγορα, με την προσπάθειά σου… Και απολαμβάνεις… «εξυγιαντικά»… καυγαδάκια!

Διαβάστε επίσης

Δεν ήταν... τρικ

Δεν ήταν... τρικ

Ο Παπασταθόπουλος είναι ξανά στην αποστολή, άρα έχει αποφύγει τα χειρότερα...