Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή στο μπλόκο… (photo)

Προσοχή στο μπλόκο… (photo)
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 10:39

Όποιος νομίζει ότι η διαφορά, την οποία ο Ολυμπιακός έχει χτίσει, από τους διώκτες του, αρκεί, για να του εξασφαλίσει, μέχρι το φινάλε, μία… ομαλή μετάβαση, προς τη… φιέστα για το 46ο, αυταπατάται… Ο Ολυμπιακός έχει να βρει ακόμη «μπλόκα» μπροστά του. Αρκετά.

Και το πρώτο, από αυτά που έρχονται, μπορεί να στηθεί απόψε (19:30), στον Βόλο. Εκεί όπου πέρυσι στήθηκε η «δολοφονία» του ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματός μας, με την καθαρή «κλοπή» της νίκης του Ολυμπιακού, μέσα από τα χέρια του… Το γνωστό ανύπαρκτο οφσάιντ του Σουντανί, που με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μας το έβγαλαν... υπαρκτό...

Όσο τραβηγμένο και αν ακούγεται, κάθε ματς μέχρι το φινάλε, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και εγρήγορση. Το σύστημα έχει ακόμη αγαπημένα παιδιά και δεν διστάζει να δουλέψει για αυτά, προσπαθώντας να τραβήξει πίσω τον Ολυμπιακό. Πέραν αυτού, βέβαια, ο Βόλος είναι και μία καλή ομάδα, ποδοσφαιρικά, η οποία χρειάζεται ούτως ή άλλως, προσοχή.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάει στο ματς υποψιασμένος. Σε επαγρύπνηση και όχι… μπλαζέ και χαλαρός, από την πρόκρισή του, επί της Αϊντχόφεν. Ούτε και να σκέφτεται την Άρσεναλ, προφανώς… Όλα αυτά ας περιμένουν… Προέχει το αποψινό τρίποντο… Πάνω από όλα!

Διαβάστε επίσης