Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κωμικό να συζητάμε για θέμα… στήριξης Σα

Κωμικό να συζητάμε για θέμα… στήριξης Σα
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 13:59

Πολλή συζήτηση έχει γίνει, εσχάτως, για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, προφανώς, δεν… ξέχασε πως να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του, εν μία νυκτί. Είναι δεδομένο και προφανώς, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να περνούν ένα δύσκολο διάστημα. Ένα διάστημα, στο οποίο είτε για καθαρά αγωνιστικούς, είτε για εξωαγωνιστικούς-προσωπικούς λόγους, δεν πιάνει το τοπ της απόδοσής του. Ξαναλέμε, είναι δεδομένο αυτό το… δικαίωμα, ας πούμε. Γιατί και οι παίκτες, είναι άνθρωποι. Τόσο απλό.

Ο Ζοζέ Σα είναι, ωστόσο, ο τερματοφύλακας και οποιαδήποτε δικά του λάθη, κοστίζουν στον Ολυμπιακό, αφού δεν υπάρχει, μετά τον τερματοφύλακα, άλλη γραμμή άμυνας. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, γενικά. Εν προκειμένω στον Ολυμπιακό, πάντως, το να συζητάμε για… στήριξη της ομάδας, ή του Μαρτίνς, στον Σα, είναι… κωμικό.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Σα. Προφανώς και ο Μαρτίνς στηρίζει τον Σα. ΟΛΟΙ οι παίκτες, όμως χρειάζονται διαχείριση. Και ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Τζολάκη, είτε απόψε στον Βόλο, είτε με τον Άρη, στο Κύπελλο, δεν σημαίνει το αντίθετο! Κάθε άλλο. Έρχονται δύσκολα ματς μπροστά. Άρης, Άρσεναλ, πρωτάθλημα που χρειάζονται τρίποντα κλπ. Και ο Σα χρειάζεται να είναι όπως πρέπει και όπως τον ξέρουμε! Και ΑΥΤΟ είναι το στοίχημα του Μαρτίνς, που πρέπει να κερδίσει άμεσα. Όχι το να… στηρίξει τον τερματοφύλακά του. Αυτό, το κάνει ΗΔΗ, προ πολλού!

Διαβάστε επίσης