Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως να… μην κατέβουμε;

Μήπως να… μην κατέβουμε;
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 15:21

Δεν μπορούν τα… παλικάρια. Λυγίζουν μπροστά στη… δόξα. Ποια δόξα, δηλαδή, το να πλησιάσουν λίγο προς την κορυφή και να… μειώσουν, λιγάκι, την απόσταση, από τον πρώτο και κορυφαίο. Τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη… δόξα, που μπορούν να βιώσουν. Και όμως. Ούτε… αυτό δεν μπορούν να κάνουν… Δεν έχει προλάβει να παίξει, σήμερα, ο Θρύλος, το ματς του με τον Βόλο και… οι απέναντι «λύγισαν» και χάσανε τα αυγά και τα… καλάθια.

Μήπως, βρε παιδιά, να μην κατέβει καν, ο Ολυμπιακός στα… πλέι οφ; Μήπως να τους αφήσει να «φαγώνονται», έτσι στο… χαλαρό και στο… «συμμαχικό»; Να Μαζέψουν κάνα βαθμό, μπας και… πλησιάσουν λίγο στην κορυφή, να αποκτήσει λίγο… παραπάνω ενδιαφέρον; Αφού… δεν το ‘χουν!

Τώρα, πέρα από την πλάκα, η ανησυχία πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη, μετά από αυτή την εικόνα αποσύνθεσης, την οποία δείχνουν, αδιάκοπα, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο, να προσπαθήσουν να… καλύψουν, τη διαφορά, από τον Θρύλο… Μπορεί να έρθουν… άλλου είδους μπλόκα. «Εξυγιαντικού» τύπου! Και αυτά είναι τα χειρότερα, γιατί εκτός από το να κόβουν τον δρόμο του Ολυμπιακού, χαλάνε και την ψυχολογία της ομάδας, φτιάχνοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση των… ανύπαρκτων…

Διαβάστε επίσης

Γκεστράνιους, για τρίτη φορά!

Γκεστράνιους, για τρίτη φορά!

Αυτά είναι τα… πεπραγμένα, του Φινλανδού, στην Ελλάδα! Ο Γκεστράνιους θα σφυρίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τη ρεβάνς με τον Άρη.