Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 17:38

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Super League 1. Λίγες ημέρες μετά από τη μεγάλη πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Europa League, καλούνται τώρα να παίξουν εκτός έδρας με το Βόλο, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για την εκτός έδρας αναμέτρηση πήρε στην αποστολή του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίας Μάριος Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ξεχνάμε την Άρσεναλ, έχουμε Βόλο»

Ξεκάθαρος ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε τόσο για την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν αλλά και για τα επόμενα ματς της Ευρώπης με την Άρσεναλ. Απάντησε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», αλλά παράλληλα ήταν και ξεκάθαρος αναφορικά με τη συγκέντρωση της ομάδας του για τον αγώνα με το Βόλο.

Σε ερώτηση για το τι του έχει μείνει από την περσινή πρόκριση επί της Άρσεναλ, είπε: «Το γκολ του Ελ Αραμπί κρατάω, ήταν μαγική στιγμή, αλλά και το γκολ του Χασάν φυσικά ήταν αρκετά σημαντικό για την ομάδα. Αλλά τότε με την Άρσεναλ είχε κόσμο το γήπεδο και είχαμε αρκετό κόσμο δικό μας και ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για εμάς».

Αν η περσινή πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ δίνει αυτοπεποίθηση για φέτος στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Και τώρα ήταν δύσκολη η αποστολή μας με την Αϊντχόφεν, διότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Η αποστολή όμως ήταν ίδια όπως και πέρσι, η πρόκριση. Τώρα είναι διαφορετικός αντίπαλος η Άρσεναλ, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Δεν είναι όμως η στιγμή τώρα να μιλάμε για τους αγώνες με την Άρσεναλ. Θα έρθει αυτή η στιγμή αλλά δεν είναι τώρα. Θα ήθελα να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με το Βόλο γιατί θα είναι ένα σκληρό ματς. Το λέω και στους παίκτες, πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί αυτός τώρα είναι ο στόχος μας. Την επόμενη κιόλας ημέρα του αγώνα με την Αϊντχόφεν συζητήσαμε το ματς με το Βόλο. Δεν έχουμε δουλέψει μόνο για το ματς με την Αϊντχόφεν, είχαμε στο μυαλό μας και τον αγώνα με το Βόλο. Γιατί καταλαβαίνουμε τη δυσκολία που υπάρχει στον αγώνα αυτόν. Πριν από το ματς στην Ολλανδία βλέπαμε και το παιχνίδι του πρωταθλήματος, δουλεύουμε και για αυτό το παιχνίδι αρκετές ημέρες πριν.

Είναι δύσκολος αγώνας ειδικά σε αυτή την έδρα. Είναι μία ομάδα η οποία μέχρι τώρα έχει πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα στο γήπεδό της. Είναι μία ομάδα όπως ο ΟΦΗ στο γήπεδό του που είναι επίσης καλός. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί αρκετά και το δείχνει αυτό στο γήπεδό της. Για αυτό επιμένω και εγώ ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Αναφορικά με τα τρία σερί εκτός έδρας ματς Αϊντχόφεν, Βόλο και Άρη, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, αυτό ήταν κάτι για το οποίο δουλέψαμε, σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως ο τραυματισμός του Βρουσάι ή η κατάσταση του Παπασταθόπουλου. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό το οποίο έπαθε. Όλοι οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε».

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης