Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία να ξεφύγει και άλλο! (photos)

Ευκαιρία να ξεφύγει και άλλο! (photos)
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 16:52

Ένα δύσκολο ματς έχει μπροστά του, σε λιγότερο από τρεις ώρες, ο Ολυμπιακός. Απέναντι στον Βόλο, ο Θρύλος θέλει να κάνει ένα διπλό ακόμη, στη Σούπερ Λιγκ, για να αφήσει και άλλο πίσω τους διώκτες του, στο πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με τα «όπλα» του έτοιμα, για μία μεγάλη «μάχη». Ο Βόλος είναι καλή και δύσκολη ομάδα, ενώ αυτό που έγινε πέρυσι έχει περάσει… βαθιά, στο σύστημα του Θρύλου. Το μπλόκο που… στήθηκε, εκεί, στο Πανθεσσαλικό, δεν είχε… προηγούμενο και στον Ολυμπιακό πηγαίνουν να παίξουν, άλλο ένα εκτός έδρας ματς, προετοιμασμένοι για τα πάντα!

Πάνω από όλα, για να βρουν σθεναρή αντίσταση, από τους γηπεδούχους, οι οποίοι και στον πρώτο γύρο είχαν βάλει δύσκολα, στην ομάδα του Μαρτίνς. Από τον Πορτογάλο περιμένουμε αλλαγές, αλλά… λελογισμένες. Όχι… τρελά πράγματα. Ο Ελ Αραμπί, ας πούμε, έχει παράδοση, απέναντι στον Βόλο, ενώ και ο Χασάν διεκδικεί θέση βασικού. Ο Φορτούνης το ίδιο. Ανδρούτσος, Χολέμπας, αναμένεται να μπουν στην 11άδα. Όπως και να ‘χει, όσες αλλαγές και αν κάνει, ο Μαρτίνς, η ομάδα έχει έναν στόχο: τη νίκη. Να μπει μέσα παίζοντας στο 101% και να διεκδικήσει τη νίκη!

Θυμίζουμε την αποστολή, για το αποψινό ματς:

Διαβάστε επίσης

Γκεστράνιους, για τρίτη φορά!

Γκεστράνιους, για τρίτη φορά!

Αυτά είναι τα… πεπραγμένα, του Φινλανδού, στην Ελλάδα! Ο Γκεστράνιους θα σφυρίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τη ρεβάνς με τον Άρη.