Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσπασε και αυτό το μπλόκο ο Θρύλος και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Έσπασε και αυτό το μπλόκο ο Θρύλος και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 21:27

Πάει και αυτό το μπλόκο, το έσπασε και αυτό ο Θρύλος. Νίκησε 2-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με γκολ από τον Φορτούνη στο 4’ και από τον Εμβιλά στο 81’ και επέστρεψε στις νίκες. Ο Γκρίλο είχε ισοφαρίσει στο 10’ για τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός πήρε λοιπόν αυτό που ήθελε, χωρίς να εντυπωσιάσει, και γύρισε στις επιτυχίες. Άλλο ένα βήμα για την κούπα!

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με το πλασέ του Φορτούνη! Ο Μπρούμα βγήκε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε προς τον Έλληνα μέσο και εκείνος με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Όμως, ήταν ένα προβάδισμα που δεν κράτησε πολύ, μιας και ο Γκρίλο έκανε το 1-1 στο 10’. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκρίλο σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και ισοφάρισε για τον Βόλο. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 14’ με το σουτ του Εμβιλά, από την πάσα του Φορτούνη, αλλά η κατάληξη στο σουτ του Γάλλου δεν ήταν η επιθυμητή και η μπάλα πέρασε άουτ. Φάση, μεγάλη, έχασε ο Ολυμπιακός και στο 16’, ανεξάρτητα με το ότι υποδείχθηκε οφσάιντ ο Μπρούμα. Και το λέμε αυτό διότι δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ, κοινώς αν είχε σκοράρει το γκολ θα μετρούσε κανονικά. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, αλλά δεν βρήκε στόχο και χάθηκε μία πολύ καλή στιγμή. Ήταν και η τελευταία καλή στο πρώτο ημίχρονο, μιας και αν ο Θρύλος είχε τον έλεγχο, δεν μπόρεσε να φτιάξει άλλη πολύ καλή ευκαιρία. Πάντως, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο, μιας και ο Σεμέδο έγινε στο 39’ αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στο γόνατο και τη θέση του πήρε ο Παπασταθόπουλος. Μιλάμε για μεγάλη γκίνια!

Ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ τον Βόλο στο δεύτερο ημίχρονο, ήλεγξε τον αγώνα και δεν απειλήθηκε καθόλου! Δυσκολεύτηκε, βέβαια, να βρει χώρους και καλές στιγμές, μιας και είχε κλείσει τους γηπεδούχους στο μισό και... κλωτσούσαν αβέρτα. Στο 53’, ένα καλό σουτ έπιασε ο Εμβιλά, αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε. Στο 61’ ακυρώθηκε ορθώς το γκολ του Ελ Αραμπί, μιας και ο Φορτούνης που έκανε το γύρισμα, ήταν εκτεθειμένος για λίγο. Στο 72’ ο Φορτούνης απείλησε με σουτ από αριστερά, αλλά ο πορτιέρο του Βόλου μπλόκαρε σταθερά. Στο 81’ μπήκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, έστω και με καθυστέρηση. Ο Λαλά έκανε την κάθετη στον Μπρούμα, εκείνος γύρισε, ο Παπασταθόπουλος πλάσαρε, ο Εμβιλά σκόραρε από κοντά. Η φάση εξετάστηκε στο VAR, μιας και ο Χασάν ήταν μπροστά στον Εμβιλά, αλλά δεν παρεμπόδιζε τον Κλέιμαν. Το γκολ μέτρησε κανονικά, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 και πήρε άλλη μία σημαντική νίκη. Άλλη μία νίκη για το 46ο και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Βόλος: Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο (56’ Μαρτίνεζ), Ριένστρα, Τοσκάνης (85’ Μπουένο), Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης, Μπαριέντος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Λαλά, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης (86’ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (86’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (63’ Χασάν), Ελ Αραμπί (86’ Μασούρας).

Διαβάστε επίσης