Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποινή σκάνδαλο σε Μαρινάκη!

Ποινή σκάνδαλο σε Μαρινάκη!
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 - 15:17

Την αυστηρότητά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξάντλησε ο Αθλητικός Δικαστής, Χριστόφορος Μάρκου, μιας και στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε μήνες και πρόστιμο 30.000 ευρώ! Τη λες και ποινή-σκάνδαλο!

15 αποφάσεις έχουν πάρει για εξύβριση και είναι όλες 15 μέρες για παρόμοια κατηγορητήρια! Πρόκειται για ποινή σκάνδαλο!

Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με στόχο να μειωθεί η ποινή, μιας και συνήθως για τέτοιο κατηγορητήριο περί εξύβρισης οι ποινές που επιβάλλονται είναι 15 μέρες με ένα μήνα.

Ο δικαστής, πάντως, έδειξε ότι ήταν στον κόσμο του! Είναι ο ίδιος δικαστής που στο προπέρσινο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που είχαν κάνει με ντου με μαχαίρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, είχε πει ότι έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας!

Μάλιστα, όσο για τον Μελισσανίδη που έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών και φέρεται να είχε πιάσει έναν από αυτόν από τα γεννητικά όργανα στον ημιτελικό ΑΕΚ-Αρης στο ΟΑΚΑ, του έριξε έξι μήνες, αλλά το κατηγορητήριο ήταν πιο αυστηρό!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα το αφήσει έτσι και θα ασκήσει έφεση.

Δείτε για την ιστορία την απόφαση: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

Διαβάστε επίσης