Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλός ο στόχος της επιστροφής του Σεμέδο!

Διπλός ο στόχος της επιστροφής του Σεμέδο!
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 00:49

Στον αγώνα που είχε ο Ολυμπιακός στο Βόλο για το πρωτάθλημα τραυματίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο και μπήκε στη θέση του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αυτό γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει, από τη στιγμή που είχε πάθει ζημιά στο γόνατο.

Ο παίκτης με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της έκανε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του. Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χάσει τα ματς με την Άρσεναλ στη φάση των «16» του Europa League.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός χάνει έναν από τους πιο δυνατούς του παίκτες τόσο γενικά για την ομάδα όσο όμως και συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνάς του. Δεν είναι όμως απλώς ο τραυματισμός για τον ίδιο τον Σεμέδο.

Θα χάσει δύο σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες απέναντι σε ένα κλαμπ που είναι μέσα στα κορυφαία του κόσμου. Εκτός αυτού όμως ο αμυντικός των Πειραιωτών έχει βάλει ως στόχο να επιστρέψει δυνατός τόσο για τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, όσο όμως και για την εθνική Πορτογαλίας.

Φυσικά έχει ως στόχο την παρουσία του στο Euro, από τη στιγμή πλέον που είναι πάντα μέσα στις επιλογές του προπονητή Φερνάντο Σάντος. Είναι στο μυαλό του Σεμέδο η παρουσία του στο Euro και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο τραυματισμός του να τον αφήσει πίσω...

Διαβάστε επίσης