Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «Εμβιλά»: Σουτ ή κεφαλιά… σπεσιαλιτέ του! (videos)

Φάκελος «Εμβιλά»: Σουτ ή κεφαλιά… σπεσιαλιτέ του! (videos)
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 13:19

Ο Γιαν Εμβιλά σκοράρει, ήδη, αρκετά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνοντας, άπαντες, να… ξεχάσουν τον Γκιλιέρμε. Προφανώς, κανένας, δεν ξεχνάει τον Γκιλιέρμε, είναι απλώς σχήμα λόγου. Ωστόσο, ο Γάλλος παικταράς, διεθνής με την εθνική Γαλλίας, έχει καταφέρει να πάρει… σπίτι του, τη θέση «6» στον Ολυμπιακό της φετινής περιόδου, όχι απλώς… κουμαντάροντας το κέντρο, αλλά βάζοντας και σημαντικά γκολ, ως άλλος… σέντερ φορ!

Ο Γάλλος άρχοντας του κέντρου έχει σκοράρει, μέχρι στιγμής 5 φορές, συνολικά. Μετράει 4 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και 1 στην Ευρώπη. Και τα έχει βάλει είτε με σουτ, στα όρια της περιοχής ή και αρκετά έξω, από αυτή, ή με κεφαλιά, μέσα στην άμυνα του αντιπάλου! Και στις δύο περιπτώσεις, ο Γάλλος επιδεικνύει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, από το να… μαρκάρει, στο «6»!

Θυμηθείτε!

Διαβάστε επίσης

Δεν υπήρχε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, να καθίσει άπραγος!

Δεν υπήρχε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, να καθίσει άπραγος!

Σας αναφέραμε, από χθες, κιόλας, ότι ο Θρύλος θα κυνηγήσει δικαστικά, να ρίξει την απόφαση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις 10/3 η εκδίκαση της έφεσης!

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού, κατά της πρωτόδικης απόφασης θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη 10/3/2021.