Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν υπήρχε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, να καθίσει άπραγος!

Δεν υπήρχε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, να καθίσει άπραγος!
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 14:40

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καθίσει άπραγος, μπροστά σε μία απόφαση ακατανόητη, η οποία εξάντλησε την αυστηρότητα της αθλητικής δικαιοσύνης, εις βάρος του Θρύλου και του Προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Θρύλος, όπως σας είχαμε αναφέρει και χθες, θα κυνηγήσει δικαστικά το να ρίξει την απόφαση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μία απόφαση τόσο ακατανόητη, όσο και… χωρίς εξήγηση, όταν σε άλλες περιπτώσεις έχουν ληφθεί αποφάσεις με μικρότερες ποινές. Και ο Ολυμπιακός προχωράει άμεσα την υπόθεση!

Θέλει, μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, να πάει το πράγμα, με τη μορφή του κατεπείγοντος, ώστε να ληφθεί άμεσα νέα απόφαση, στην Εφέσεων, όπου οι Πειραιώτες θεωρούν ότι η ποινή θα πέσει και θα μειωθεί αισθητά. Σε… νορμάλ επίπεδα, για τέτοιες περιπτώσεις και όχι σε επίπεδα… εξάντλησης της αυστηρότητας.

Στον Ολυμπιακό στέκονται στο γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης ποτέ δεν εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών, με αποτέλεσμα να μη στοιχειοθετείται μία τέτοια απόφαση. Οι Πειραιώτεςς στέκονται, καθαρά, στο ότι οι διαμαρτυρίες του κ. Μαρινάκη δεν έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια των διαιτητών, με αποτέλεσμα η απόφαση για τη συγκεκριμένη ποινή να είναι, όχι απλώς… αυστηρή, αλλά και εντελώς αδύνατο να σταθεί!

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού, κατά της πρωτόδικης απόφασης θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη 10/3/2021.

Διαβάστε επίσης