Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είχε γυρίσει γρήγορα, μπορεί -και θέλει- να το κάνει ξανά!

Είχε γυρίσει γρήγορα, μπορεί -και θέλει- να το κάνει ξανά!
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 15:23

Δεν είναι… χαλαρός τύπος, ο Σεμέδο, όταν πρόκειται για μπάλα. Ο Πορτογάλος είναι ένας… σκύλος κανονικός, στην τσίτα και με το πάθος να… ξεχειλίζει. Ο Σεμέδο χτύπησε στον Βόλο, με αποτέλεσμα να μένει, στην θεωρία, εκτός δράσης, για 6 εβδομάδες. Στην πράξη, ο Ολυμπιακός μπορεί να δει τον Πορτογάλο άσο να επιστρέφει και… νωρίτερα! Γιατί όχι σε… έναν μήνα, ας πούμε;

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό θα συμβεί, εάν συμβεί! Θυμίζουμε: Ο Σεμέδο είχε χτυπήσει ξανά, στο γόνατο, στις 28 Αυγούστου 2019 (Κράσνονταρ-Ολυμπιακός), είχε κάνει την αρθροσκόπηση στο μηνίσκο στις 29 Αυγούστου κι έπαιξε κανονικά στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 (Ολυμπιακός-Τότεναμ) σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Η ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι θετικό το γεγονός ότι το χτυπημένο γόνατο, αυτή τη φορά, δεν είναι το ίδιο που είχε χτυπήσει και τότε. Πάνω από όλα, όμως, είναι η διάθεση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος όπου σταθεί, λέει διαρκώς, ότι «εγώ θα γυρίσω ΝΩΡΙΤΕΡΑ»!

Για να δούμε...

Διαβάστε επίσης

Δεν υπήρχε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, να καθίσει άπραγος!

Δεν υπήρχε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, να καθίσει άπραγος!

Σας αναφέραμε, από χθες, κιόλας, ότι ο Θρύλος θα κυνηγήσει δικαστικά, να ρίξει την απόφαση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις 10/3 η εκδίκαση της έφεσης!

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού, κατά της πρωτόδικης απόφασης θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη 10/3/2021.