Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι γίνονται οι… σκληρές διαπραγματεύσεις

Έτσι γίνονται οι… σκληρές διαπραγματεύσεις
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 16:01

Αχιλλέας Μπέος: «Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου». Μιλάμε για… «μάχη» μεταγραφική! Όχι αστεία. Αυτό που έχει ενδιαφέρον, βέβαια, είναι ότι πριν από λίγο καιρό συζητάγαμε για το θέμα, σε… θεωρητικό επίπεδο, ενώ όπως προκύπτει από την τοποθέτηση του προέδρου-δημάρχου-διερμηνέα του Βόλου, το θέμα είναι ήδη κανονισμένο με… λόγο.

Σκληρή «μάχη» δίνει, όπως γίνεται σαφές, ο ΠΑΟΚ, για να πάρει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Μπέος του έχει… ήδη τάξει. Εντάξει, που είναι το παράλογο; Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει ξεκάθαρα, ότι οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ είναι πλήρως φιλικές. Όπως και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτά, για όσους έχουν υποστηρίξει, στο παρελθόν, διάφορα, περί σχέσεων του Ολυμπιακού, με ομάδες, γύρω από μεταγραφικά θέματα και συμφωνίες και λοιπά. Γιατί, φυσικά, με τον Ολυμπιακό εξαντλείται ΟΛΗ η… αυστηρότητα, σε όλα τα θέματα. Και στα ΜΜΕ και στη δικαιοσύνη. Και, φυσικά και στην προπαγάνδα.

Διαβάστε επίσης