Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο; Το θέλουμε και αυτό! Με τρέλα! Ο Ολυμπιακός είσαι! (video)

Κύπελλο; Το θέλουμε και αυτό! Με τρέλα! Ο Ολυμπιακός είσαι! (video)
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 01:07

Η ώρα του Κυπέλλου, έφτασε. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, το βράδυ της Πέμπτης (4/3, 20:00), στον δεύτερο προημιτελικό του θεσμού. Στόχος; Τι άλλο; Η νίκη και η πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου ήδη βρίσκονται ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει το υπέρ του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 10 Φεβρουαρίου, με τα δύο τέρματα του Αχμέντ Χασάν στο 1’ και στο 14’.

Εννοείται πως ο Θρύλος θέλει και το Κύπελλο και στοχεύει και φέτος στο να φτάσει ως το τέρμα και να το κατακτήσει και αυτό. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό το 46ο πρωτάθλημα και έχοντας προκριθεί στους «16» του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ (11 και 18 Μαρτίου, στις 22:00 και στις 19:00, αντίστοιχα).

Όμως, για την ώρα το μυαλό όλων και η προσοχή (πρέπει να) είναι στον δεύτερο προημιτελικό με αντίπαλο τον Άρη. Το σκορ είναι επικίνδυνο και ο Ολυμπιακός καλείται να διαφυλάξει το προβάδισμα που έχει από το 2-1 στον πρώτο αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Άλλωστε, είπαμε, το θέλουμε και (αυτό) το Κύπελλο. Με τρέλα. Ολυμπιακός είσαι, δεν μπορείς να αφήσεις έτσι ένα τρόπαιο!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στον πρώτο αγώνα...

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση της αποτυχίας

Αποθέωση της αποτυχίας

Μετά τις 27 Μαρτίου ο Γραμμένος δεν θα έχει θέση στο ποδόσφαιρο, ούτε στην ΕΠΣ Μακεδονίας τον θέλουν...