Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο Ελλάδας: Θρύλε, εσύ το πάνω χέρι! (photo)

Κύπελλο Ελλάδας: Θρύλε, εσύ το πάνω χέρι! (photo)
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 10:03

Θρύλε παίξει γερά, παίξει με τσαμπουκά! Με το υπέρ του 2-1 του πρώτου ματς, ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (20:00 / live gavros) με τον Άρη, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας! Απέναντι στη μοναδική ομάδα, για να είμαστε ρεαλιστές, η οποία έχει καταφέρει να τον δυσκολέψει, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα, από τον πρώτο αγώνα. Προβάδισμα το οποίο πήρε, χάρη στα δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν.

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και οφείλει να το δείξει ξανά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μακριά από την έδρα του. Εκεί, όμως, όπου νίκησε ήδη, μία φορά φέτος. Αλλά είχε νικήσει και πέρυσι, Χ2.

Είναι δεδομένο ότι θα δούμε αλλαγές, στην 11άδα του Μαρτίνς. Σα και Βαλμπουενά απουσιάζουν, με τον Πορτογάλο προπονητή να κάνει ένα σχετικό ροτέισον, σε σχέση με το τι είδαμε τη Δευτέρα στον Βόλο. Αλλά χωρίς να το παρακάνει. Ανάλυση 11άδας θα κάνουμε παρακάτω, αλλά προς το παρόν κρατάμε ένα πράγμα: Την τρέλα για το νταμπλ! Δεν μας αρκεί το πρωτάθλημα, θέλουμε και το Κύπελλο. Είναι έτσι τα πράγματα, ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα, η οποία είναι μαθημένοι να σηκώνει κούπες και να κάνει πρωταθλητισμό, στοχεύοντας πάντα στην κορυφή…

Πάμε γερά, λοιπόν και για το Κύπελλο! Πάμε για του «4» και από εκεί για τον τελικό και την κούπα!

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση της αποτυχίας

Αποθέωση της αποτυχίας

Μετά τις 27 Μαρτίου ο Γραμμένος δεν θα έχει θέση στο ποδόσφαιρο, ούτε στην ΕΠΣ Μακεδονίας τον θέλουν...