Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο του Μαρτίνς για πρόκριση!

Το πλάνο του Μαρτίνς για πρόκριση!
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 10:40

Έρχεται το μεγάλο ματς, με τον Άρη. Αγώνας-ρεβάνς, με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και το πράγμα… σοβαρεύει, ακόμη περισσότερο! Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1, από τον πρώτο αγώνα, στο Καραϊσκάκη, με στόχο όχι απλό το… να μη χάσει. Δεν αρκεί αυτό, στον Ολυμπιακό, η νοοτροπία του οποίου, επιβάλλει πάντοτε, το να παίζει για τη νίκη.

Έτσι αναμένεται να κάνει και απόψε. Και το πλάνο του Μαρτίνς, περιλαμβάνει μία δυνατή 11άδα, η οποία θα μπορέσει να φέρει την πρόκριση.

Στο τέρμα, λοιπόν, ελλείψει Ζοζέ Σα, ο οποίος ξεκουράζεται, αναμένουμε Τζολάκη. Στην άμυνα, αριστερά ο Χολέμπας, δεξιά ο Ρέαμπτσιουκ και στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει Σεμέδο και Αβραάμ, πάμε με Μπα και Σωκράτη.

Δύο χαφ και όχι τρία, ετοιμάζει ο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Μπροστά τους, ως δεκάρι, αναμένεται να παίξει ο Φορτούνης.

Στην επίθεση αναμένουμε στο ένα άκρο τον Μπρούμα, στο άλλο τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Αχμέντ Χασάν!

Αυτό είναι που σκέφτεται να εφαρμόσει ο Μαρτίνς, απόψε, στο γήπεδο του Άρη. Ένα 4-2-3-1, επιθετικό και με μία καλή, δυνατή 11άδα. Θέλει την πρόκριση ο Πορτογάλος και το δείχνει.

Διαβάστε επίσης