Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μία… μικρογραφία PSV!

Μία… μικρογραφία PSV!
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 15:22

Το αποψινό ματς Κυπέλλου, του Ολυμπιακού, με τον Άρη, είναι, για να το πούμε απλά, μία… μικρογραφία, αυτού που ζήσαμε, κόντρα στην PSV, για το Γιουρόπα Λιγκ. Μία… μικρογραφία PSV είναι και το αποψινό ματς. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει να παίξει και αυτό το ματς, με στόχο και με διάθεση. Και όχι… για να βγάλει την υποχρέωση. Αυτά… για άλλους. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα ματς… χαλαρά και ως… αγγαρεία.

Η αντιμετώπιση είναι επιπέδου PSV. Το ροτέισον είναι απαραίτητο και επιβεβλημένο και για αυτό γίνεται, όχι γιατί ο Μαρτίνς, ή η ομάδα, στο σύνολό της, δεν υπολογίζει τον αγώνα που έρχεται, απόψε το βράδυ… Ο Θρύλος θέλει, για να το πούμε απλά, την πρόκριση και μένει μόνο να το δείξει και μέσα στο γήπεδο, απόψε το βράδυ, στις 20:00.

Στο «Βικελίδης» τα τελευταία χρόνια, ειδικά, ο Θρύλος έχει καλή παράδοση. Και θέλει να τη διατηρήσει. Δεν θέλει, επ’ ουδενί, να σκέφτεται ότι θα πάει και θα φύγει με άδεια χέρια. Δεν είναι αυτό στο… στιλ του Θρύλου. Αυτά, όπως είπαμε, είναι για άλλους… Ο Ολυμπιακός οφείλει, πάντοτε, να μπαίνει σοβαρά, σε όλα τα ματς του. Και να μπαίνει με διάθεση και με πάθος. Να παίρνει όλα τα ματς. Τόσο απλό. Και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Το αποψινό ματς Κυπέλλου, με τον Άρη, δεν είναι υποχρέωση… Είναι στόχος!

Διαβάστε επίσης