Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 18:22

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ημέρα Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό η σημερινή, αντιμετωπίζοντας τον Άρη, εκτός έδρας, για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από είκοσι ημέρες υποδέχτηκαν τους Θεσσαλονικείς στο Καραϊσκάκη στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του θεσμού και νίκησαν με 2-1. Παίρνοντας έτσι ένα προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Τώρα παίζουν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Κλ. Βικελίδης», απόψε στις 20:00, στον επαναληπτικό αγώνα του ζευγαριού στο Κύπελλο. Με στόχο, φυσικά, την πρόκριση στα ημιτελικά έτσι ώστε να προχωρήσει και φέτος προς την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Χωρίς Σα και Βαλμπουενά

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για το αποψινό ματς με τον Άρη. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάριο Βρουσάι, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ρούμπεν Σεμέδο. Τον τελευταίο τον έχασε η ομάδα στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με το Βόλο, όπου και τραυματίστηκε στο γόνατο. Μετά από τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες!

Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Ζοσέ Σα και Ματιέ Βαλμπουενά για λόγους τακτικής και ξεκούρασης. Έτσι ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά. Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Με 21 παίκτες στην αποστολή

Δύο απουσίες έχει να αντιμετωπίσει από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο λόγος για τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Ματίγια, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Στην αποστολή ο Έλληνας προπονητής συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι Κουέστα, Μπούσερ, Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Κάτσε, Ξαντέ Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκανέα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης