Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άραγε… θα τη βγάλουν τη χρονιά;

Άραγε… θα τη βγάλουν τη χρονιά;
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 11:21

Διάλυση. Σε όλα τα επίπεδα… Από τον ΠΑΟΚ, που τρώει τα «χαστούκια» στο πρωτάθλημα και κάνει γκέλες, στην ΑΕΚ, που δεν μπορεί να παίξει στοιχειώδες ποδόσφαιρο, στον Παναθηναϊκό που ψάχνει.. γκολ γοήτρου, στο ημίχρονο αγώνα με τον ΠΑΣ… Εικόνα απόλυτης διάλυσης! Εικόνα απόλυτης αποσύνθεσης…

Με ΑΥΤΟΥΣ έχει να κοντραριστεί, ο Ολυμπιακός, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Και όμως, ο Θρύλος, πολύ σωστά σκεπτόμενος, δεν… κατεβάζει ρυθμό. Δεν κατεβάζει ταχύτητα. Ειδικά στο πρωτάθλημα, που έχει ακόμη δρόμο και μόνο… τελειωμένο δεν είναι, όπως προσπαθούν να μας πείσουν… οι ίδιοι οι «εξυγιαντές»!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να δούμε, είναι αν οι ίδιοι οι «εξυγιαντές» θα καταφέρουν να… βγάλουν τη χρονιά! Σάλος στα Social Media ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τις εξαφανισμένες διοικήσεις και τις τραγικές ομάδες, επισκέψεις οπαδών στο Κορωπί, στον Παναθηναϊκούλη και… εμφύλιος ξανά. Κωμωδία, αυτοί μοιάζουν έτοιμοι να διαλυθούν, πριν καν… φτάσουμε στα πλέι οφ. Που να φτάσουμε και εκεί, δηλαδή και να τους έχουμε μέσα-έξω, ανά τρεις μέρες και να τους… ραπίζουμε διαρκώς.

Το πράγμα μοιάζει… δύσκολο, για τις δυνάμεις της «εξυγίανσης» και όπως το πάνε, δεν θα καταφέρουν να βγάλουν τη… σεζόν, χωρίς να… καταρρεύσουν οριστικά. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να παίρνει παράδειγμα, από το τι κάνουν εκείνοι. Δεν πρέπει να επαναπαύεται, από την... κατάντια τους… Ψηλά το κεφάλι και δυνατά, μέχρι το τέλος. Και ας αφήσει τους άλλους να… διαλύονται.

Διαβάστε επίσης