Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κληρώστεεεεεεε! (video)

Κληρώστεεεεεεε! (video)
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 15:24

Εμείς και… πρόβλεψη κάναμε, αλλά και προτίμηση εκφράσαμε! Για να είμαστε καθαροί και ξάστεροι, από… νωρίς! Και να μην πιάνονται… κορόιδα, όσοι διαβάζουν εμάς, για την ενημέρωσή τους. Τα πράγματα είναι απλά. Βλέπουμε… Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θέλουμε… Ολυμπιακός-ΠΑΣ! Γουστάρουμε, ρε παιδί μου, τα… δύσκολα.

Τώρα οι «εξυγιαντές»… τι να μας πουν. Τους διαλύσαμε και τους δύο, στο Καραϊσκάκη. Τους περάσαμε από ένα χέρι και τους βάλαμε στην θέση τους. Τους έχουμε στο -άπειρο και τους δύο, στη βαθμολογία και, μεταξύ μας, αμφότεροι είναι… αουτσάιντερ, αν κληρωθούν με τον ΠΑΣ. Η ομάδα του Γιαννίκη είναι πολύ καλύτερη! Και γι' αυτό γουστάρουμε να την αποκλείσουμε και να... τελειώσουμε, όπως πρέπει, στον τελικό, με κάναν... 'αρχι-εξυγιαντή'! Έτσι πρέπει! Έτσι θέλουμε!

Αλλά… μην πιάνεστε κορόιδα. Έχουμε και εμείς το… κληρονομικό χάρισμα, όχι μόνο ο Κώστας Καραπαπάς. Και πρόβλεψη κάναμε και… απ’ όλα! Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν θα πέσουμε μέσα και αν θα έχουμε μαντέψει σωστά, όταν έρθει η ώρα να… τραβηχτούν τα μπαλάκια και να ανακοινωθούν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου. Ή αλλιώς, της διοργάνωσης της ΕΠΟ, «σανίδα σωτηρίας», για τους «εξυγιαντές», κάθε χρόνο… Κάθε χρόνο είπαμε; Μπαααααα…

Διαβάστε επίσης