Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φοβήθηκε το κράξιμο και έκανε πίσω η ΕΠΟ

Φοβήθηκε το κράξιμο και έκανε πίσω η ΕΠΟ
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 16:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ομολογία ξεφτίλας για την ΕΠΟ που φοβήθηκε το κράξιμο και έκανε πίσω σχετικά με την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου. Έτσι, όπως αποφάσισε η τηλεδιάσκεψη της ΕΕ της ΕΠΟ, θα διεξαχθεί με παρουσία εκπροσώπων των ΠΑΕ, οι οποίοι θα τραβήξουν και τα μπαλάκια, ενώ άλλαξε και η ημερομηνία για να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός.

Όλα αυτά έγιναν μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Τάκη Αγραφιώτη ο οποίος μετέχει στην τηλεδιάσκεψη της ΕΕ της ΕΠΟ ως εκπρόσωπος της Λίγκας. Στην αρχή η ΕΠΟ είχε ενημερώσει ότι η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνει στις 19 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι χωρίς την παρουσία εκπροσώπων ομάδων. Τότε παρενέβη ο Τάκης Αγραφιώτης ο οποίος είπε: «Δεν θέλω να σας θυμίσω τι έγινε στην προηγούμενη κλήρωση. Δεν είναι δύσκολο να παραστούν τέσσερα ακόμη επιπλέον άτομα αφού θα έχουν κάνει και τεστ κορονοϊού. Δεν δημιουργείται συνωστισμός με τέσσερα επιπλέον άτομα σε τόσο μεγάλη αίθουσα».

Τελικά, η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Αγραφιώτη. Επίσης, για να διευκολυνθούν οι «ερυθρόλευκοι» που μια μέρα νωρίτερα παίζουν εκτός έδρας με την Άρσεναλ άλλαξε και η ημερομηνία. Έτσι η κλήρωση των ημιτελικών με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει την Τρίτη 16 Μαρτίου αντί για τις 19 του μήνα.

Η ουσία είναι ότι η ΕΠΟ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το ότι έκανε κλήρωση προημιτελικών χωρίς την παρουσία εκπροσώπων ομάδων. Η ΕΠΟ φοβήθηκε μεγαλύτερη ξεφτίλα.

Διαβάστε επίσης