Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουχαλάκης: «Έμπνευση της στιγμής το γκολ» (video)

Μπουχαλάκης: «Έμπνευση της στιγμής το γκολ» (video)
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 17:28

Για την έξυπνη κίνηση του, αλλά και για το σπάνιο τέρμα του, μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος τόνισε πως ήταν μία έμπνευση της στιγμής και έστω και έτσι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Έγινε μία σέντρα και τη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, είχα κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και ας πούμε ότι ήμουν απογοητευμένος που δεν πήρα τη μπάλα πήγα ευθεία προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη τη στιγμή η έμπνευση να μείνω εκεί πέρα μήπως και γίνει κάτι το οποία μετέπειτα συνέβη. Ευτυχώς που καταφέραμε έστω και έτσι και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε».

Για το ότι σκοράρει συχνά στο Βικελίδης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα όπως λέτε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρνω να κάνω και κάτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε ακόμα έναν στόχο είμαστε εντός πορείας στο δρόμο του τελικού. Κοιτάμε τώρα το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε γιατί όπως ξέρουμε έχουμε δύσκολη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις.

Για το ότι βρίσκεται η ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις:

«Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα σε όλους τους τομείς, έχουμε 25 παίκτες που είναι έτοιμοι ανα πάσα ώρα και στιγμή να δείξουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα συνεχίσουμε και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Δείτε το βιντεο:

Διαβάστε επίσης