Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο: Δυο μέτρα και δυο σταθμά με Γκαγκάτση

Σκάνδαλο: Δυο μέτρα και δυο σταθμά με Γκαγκάτση
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 18:48
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βγάζουν μάτια τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της αθλητικής δικαιοσύνης. Βγάζει μάτια το σκάνδαλο επειδή η ποινή στον Μάκη Γκαγκάτση έπρεπε να είναι μεγαλύτερη καθώς το αδίκημα είναι πολύ σοβαρό. Για τη φράση «είσαι εγκληματίας και δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου» που σύμφωνα με το φύλλο αγώνα είπε στον διαιτητή Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Κοινώς, έπεσε στα μαλακά. Αν και πρόκειται για περιστατικό που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου. Η συμπεριφορά που Μάκη Γκαγκάτση είναι η χειρότερη δυνατή επειδή πρόκειται για ...επίδειξη «εξυγίανσης».

Η ποινή στον Μάκη Γκαγκάτση είναι σκάνδαλο και παράλληλα αναδεικνύει το τεράστιο σκάνδαλο της ποινής στον Μαρινάκη άσχετα αν η πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Superleague. Στην περίπτωση του προέδρου του Ολυμπιακού έχουμε να κάνουμε με εξύβριση στον Σιδηρόπουλο, άρα το αδίκημα είναι ελαφρύτερο και εκτός των άλλων έγινε μετά το τέλος του αγώνα και όχι στο ημίχρονο όπως η απειλή του Γκαγκάτση κατά του Βάτσιου,

Επιπλέον ο παράγοντας του ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε με πρόστιμο! Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας για το παράπτωμα του Μάκη Γκαγκάτση είναι η εξής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, επέβαλε στον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για ένα (1) μήνα, για πειθαρχικό αδίκημα το οποίο τελέστηκε την 10-2-2021, στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ στο γήπεδο Τούμπας».

Διαβάστε επίσης