Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπενζιά: «Ήμουν πεπεισμένος ότι θα επιστρέψω»

Μπενζιά: «Ήμουν πεπεισμένος ότι θα επιστρέψω»
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 19:23

Για το ατύχημα που είχε τον περασμένο Μάιο μίλησε ο Γιασίν Μπενζιά που είχε αγωνιστεί την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η κατάσταση του ήταν κρίσιμη, όμως πριν από λίγο καιρό επέστρεψε και πάλι στη δράση.

Αναλυτικά:

«Ήμουν ανυπόμονος να παίξω και αυτό φάνηκε μόλις πάτησα το χορτάρι. Στις πρώτες προπονήσεις φοβόμουν, αλλά τώρα όταν παίζω δεν σκέφτομαι καθόλου το χέρι μου. Όλα έγιναν όταν έκανα λάθος υπολογισμό στην οδήγηση του αυτοκινήτου τύπου buggy. Ανετράπη το όχημα και έβαλα το χέρι μου για να προστατευτώ. Όταν σηκώθηκα και είδα την κατάσταση του χεριού μου, τότε κατάλαβα ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Δεν ήταν ο φόβος, αλλά ένα συναίσθημα ενοχής.

Είπα στον εαυτό μου: "Τι έκανες;". Δεν είχα εμπειρία στην οδήγηση buggy, είχα οδηγήσει για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες. Ήταν η καραντίνα και ήθελα να ξεφύγω, να πάρω λίγο αέρα.

Ήρθαν οι πυροσβέστες και μου έδωσαν μορφίνη για ν' αντέξω τον πόνο. Ξύπνησα μετά την επέμβαση. Ένιωθα όμως τον πόνο, δεν έχω νιώσει έτσι στη ζωή μου ξανά. Έκανα συνολικά 11 επεμβάσεις με αναισθησία. Ήταν δύσκολη περίοδος και με βοήθησαν πολύ οι δικοί μου. Η σύζυγός μου ήταν συνέχεια δίπλα μου.

Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να σταματήσω την καριέρα. Δεν παίζω μπάσκετ ή χάντμπολ. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα επιστρέψω. Ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου, η οποία χωρίζεται σε ένα "πριν" κι ένα "μετά" από το ατύχημα. Τώρα, όμως, θέλω να αποκτήσω ρυθμό».

Διαβάστε επίσης