Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... υποχρέωση πριν την Άρσεναλ

Η... υποχρέωση πριν την Άρσεναλ
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 01:24

Πριν τον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League και την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει να βγάλει μία υποχρέωση. Κοινώς, υπάρχει η Λαμία μπροστά, την Κυριακή (7/3) το μεσημέρι (15:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι αφορά την 25η αγωνιστική της Super League, προτελευταία της κανονικής διάρκειας. Και λίγο πριν το φινάλε και την έναρξη των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει άλλη μία νίκη, την 20ή στη σεζόν.

Ο Θρύλος προέρχεται από την περιπετειώδη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με το πανέξυπνο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ωστόσο το έχει αφήσει ήδη πίσω του. Μπροστά υπάρχει η Άρσεναλ (11/3, 22:00) στον Πειραιά και μέχρι τότε μεσολαβεί η Λαμία για το πρωτάθλημα. Και ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αυτήν την... υποχρέωση για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο πρώτο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες».

Πάντως, η λογική «λέει» πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει εκ νέου αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να έχει ξεκούραστους τους παίκτες που προορίζει ή που σκέφτεται για την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης