Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέο συμβόλαιο, με μπόνους… για καμουφλάζ! (video)

Νέο συμβόλαιο, με μπόνους… για καμουφλάζ! (video)
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 10:58

Συζητιέται εδώ και καιρό. Δεν είναι συγκυριακό, λόγω του πανέξυπνου γκολ, το οποίο έβαλε, κόντρα στον Άρη. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει κερδίσει, με το… σπαθί του, ένα νέο συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό, το οποίο «ψήνεται». Εδώ και καιρό, όπως προαναφέραμε. Είναι λογικό, μετά την υπέροχη, όσο και πανέξυπνη ενέργεια, την οποία έκανε, ο μέσος του Θρύλου, στο παιχνίδι με τον Άρη, αυτό να συζητιέται πιο έντονα. Και με μεγαλύτερη… βεβαιότητα. Αλλά αυτό, δεν προέκυψε τώρα, ως θέμα. Δεδομένο.

Ο Ανδρέας είναι από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα χέρια του Μαρτίνς βελτιώθηκαν τρομερά. Ανέβασαν την απόδοσή του, ανέβηκαν οι ίδιοι επίπεδο. Ο Μπουχαλάκης κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα, στο γήπεδο. Μαρκάρει, κόβει, πασάρει, σερβίρει γκολ, τα βάζει ο ίδιος. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είναι όλα αποτέλεσμα δουλειάς.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής έχει γίνει συνώνυμο της ταπεινότητας και της δουλειάς. Και ανταμείβεται. Με αυτά που κάνει στο γήπεδο. Και θα ανταμειφθεί, κατ’ επέκταση, για αυτά, με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον «δέσει» στο λιμάνι του. «Ψήνεται», όπως είπαμε…

Να φροντίσει ο Ολυμπιακός να βάλει, μέσα στο συμβόλαιο και μπόνους… για καμουφλάζ!

Διαβάστε επίσης