Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χασάν: «Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες…» (video)

Χασάν: «Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες…» (video)
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 11:38

Ο Αχμέντ Χασάν είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Αλλά δεν είναι μόνο εκείνος, αφού ο Μπουχαλάκης του… δανείστηκε τη δόξα, στο ματς με τον Άρη, κάνοντάς του το καλύτερο δώρο γενεθλίων. Ο Αιγύπτιος μίλησε στη Nova για τον Ανδρέα, την πρόκριση, τη Λαμία και την Άρσεναλ

Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής:

Ήταν πολύ έξυπνο, από πλευράς του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πολύ έξυπνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να προκριθούμε, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο, ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Είναι κάτι το οποίο κάνουμε. Πρέπει πάντα να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουν να πιστεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό συμβαίνει πάντα. Πιστεύουμε και πηγαίνουμε για το γκολ!

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο παιχνίδι μας που έρχεται, απέναντι στη Λαμία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να νικήσουμε, είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ματς, στο οποίο παίζουμε, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί συγκεντρωνόμαστε. Πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με τη Λαμία. Και μετά να σκεφτούμε την Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης