Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράπονα από Αρτέτα «να μας δείξουν τι είναι πέναλτι» (video)

Παράπονα από Αρτέτα «να μας δείξουν τι είναι πέναλτι» (video)
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 17:39

«Πέταξε» δύο βαθμούς η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα της Premier League, μετά το τελικό 1-1 στην έδρα της Μπέρνλι. Με τον προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Μικέλ Αρτέτα, να εκφράζει μετά το ματς τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Η Άρσεναλ ζήτησε πέναλτι στο 74', με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει για τον αγώνα:

«Είναι αλήθεια ότι πάντα είναι δύσκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο, αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Όταν δημιουργείς πολλές ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις είναι δύσκολο να κερδίσεις τα παιχνίδια. Θα ήθελα πάντως να μας εξηγήσουν γιατί δεν είναι πέναλτι.

Ήρθαμε προετοιμασμένοι για να νικήσουμε και όταν αυτό δεν το πετυχαίνεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου τι έχει πάει στραβά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε με τις μακρινές μπαλιές. Είχαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε δύο και τρία γκολ. Εάν, όμως, δώσεις το δικαίωμα σε μία ομάδα της Premier League να ελπίζει τότε θα κάνει τη ζημιά».

Αναφορικά με το γκολ που δέχτηκε η Άρσεναλ, είπε: «Είναι κάτι στο οποίο συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ. Είχαν μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν παίζεις πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Όταν, όμως, χάνεις ευκαιρίες στο παιχνίδι δέχεσαι μεγαλύτερη πίεση στη συνέχεια. Θα ήθελα πάντως να μου εξηγήσουν τι είναι πέναλτι».

Διαβάστε επίσης