Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη

Έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 19:46

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Αϊντχόφεν για το δανεισμό του Μπρούμα με σκοπό να πάρει έναν παίκτη ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στα εξτρέμ.

Δεν του... έκατσε ούτε του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και του παίκτη το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών ανάγκασαν τον Πορτογάλο να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης σε αρκετά ματς.

Από τα Χριστούγεννα και μετά όμως έχει δουλέψει και έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας.

Πλέον και ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται αρκετά τον Μπρούμα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως τον έχει μέσα στις πρώτες επιλογές του για τους αγώνες της ομάδας.

Και ο ίδιος ο Μπρούμα όμως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δείχνει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό. Το έκανε και στους αγώνες με την Αϊντχόφεν.

Αλλά παράλληλα η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στο πρόσωπό του, φάνηκε και στο ματς με τον Άρη. Σε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός ήθελε κινητικότητα και γκολ για να πάρει την πρόκριση και αμέσως έβαλε τον Μπρούμα στο παιχνίδια ως αλλαγή...

Διαβάστε επίσης

Όλοι μέσα για Λαμία!

Όλοι μέσα για Λαμία!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία...