Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Μαρτίνς στο πλευρό 9χρονου παιδιού με σπάνια ασθένεια (video)

Ο Μαρτίνς στο πλευρό 9χρονου παιδιού με σπάνια ασθένεια (video)
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 22:08

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας απλός σύλλογος, είναι μία ομάδα η οποία έχει ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια και βοηθάει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

το έκανε και πρόσφατα ο Ολυμπιακός με τους σεισμόπληκτους στη Λάρισα, αλλά και την κάλυψη των εξόδων σε συσσίτια για άπορους της Θεσσαλονίκης.

Είναι αμέτρητες οι κινήσεις των «ερυθρόλευκων» για τη βοήθεια συνανθρώπων μας, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου.

Απ' αυτή τη λογική και την κατεύθυνση δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και τα μέλη της ομάδας, ποδοσφαιριστές και προπονητές. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει την προσπάθεια της Φεϊρένσε να μαζευτούν χρήματα για ένα 9χρονο παιδί στην Πορτογαλία, το οποίο πάσχει από σπάνια ασθένεια.

Ο προπονητής του Θρύλου έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης μέσω των social media της ομάδας της Πορτογαλίας, δείχνοντας και εκείνος από την πλευρά του το κοινωνικό του πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

«Βουλιάζει» και δεν αλλάζει...

«Βουλιάζει» και δεν αλλάζει...

Ενώ αποτελεί ομολογία αποτυχίας ότι ο Άγγλος στέλνει για... τσάι τους Έλληνες διαιτητές και όσο περνά ο καιρός ορίζει και περισσότερους ξένους...