Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αίσχη από τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα (video)

Αίσχη από τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα (video)
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 01:01

Αρκετή ένταση είχε το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» με αποκορύφωμα ένα περιστατικό μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε φίλαθλο του ΠΑΣ και ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού που βιοπράγησαν εναντίον του.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά εκνευρισμένος και κατά τη διάρκεια του αγώνα άνοιξε διάλογο και βρισιές με τους παρευρισκομένους στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων.

Μετά το τέλος του αγώνα τα πνεύματα εκτραχύνθηκαν και ο πορτιέρο των "πράσινων" βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος φιλάθλου του ΠΑΣ Γιάννινα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μαζί του κινήθηκαν απειλητικά και μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο υπεύθυνος, μέλος της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και δάσκαλος kick boxing, Μιχάλης Νικήτογλου, διακρίνεται καθαρά στο video που δημοσιεύει το PASsports να χτυπά τον φίλαθλο του ΠΑΣ στο στέρνο.

Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του ΠΑΣ Γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Από πλευράς Παναθηναϊκού στο περιστατικό συμμετείχε και ο επιχειρησιακός διευθυντής της "πράσινης" ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος.

Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι βρισιές του ανθρώπου προς τον Διούδη ήταν ανεπίτρεπτες, δεν δίνει κανείς σε κανέναν το δικαίωμα να σηκώνει χέρι, όντας μάλιστα φιλοξενούμενος και ιδίως στην περίπτωση που ο εν λόγω ήταν στην κερκίδα, δηλαδή δεν απειλούνταν άμεσα η σωματική ακεραιότητα κανενός. Είναι απορίας άξιον αν ο παρατηρητής Παπαγιάννης κατέγραψε το περιστατικό στο Φύλλο Αγώνα καθώς μιλάμε για αξιωματούχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: passports.gr

Διαβάστε επίσης