Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει παίκτες, ο Χιμένεθ. Που νομίζει ότι είναι;

Θέλει παίκτες, ο Χιμένεθ. Που νομίζει ότι είναι;
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 11:20

Διαβάζουμε, έκπληκτοι, ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε, από τη διοίκηση της ΑΕΚ.. παίκτες. Αυτό προέκυψε, δηλαδή, από το τετ-α-τετ που είχε, με τον Μελισσανίδη, ο Ισπανός τεχνικός. Φέρεται να ζήτησε 4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές για τη βασική 11άδα, της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Κάποιο… μπλέξιμο πρέπει να έγινε. Μάλλον δεν έχει κατανοήσει, καλά, τα πράγματα ο Ισπανός τεχνικός.

Μεταγραφές; Πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές; Τέσσερις;! Σαν να… παρατράβηξε το πράγμα, με τον Χιμένεθ, ο οποίος και ομάδα δεν μπορεί να κάνει (όπως και οι προκάτοχοί του, γιατί άραγε;…) και ζητάει και πράγματα, από τον «επενδυτή». Να αναμένουμε, άμεσα, να αρχίσει να πηγάζει ένας… προβληματισμός, από πλευράς διοίκησης της κούλας, προς τον Χιμένεθ… Κάπως έτσι θα αρχίσει να… μετράει και ο ίδιος αντίστροφα, για την 4η θητεία του, σε αυτή…

Ακούς εκεί μεταγραφές. Και… τέσσερις! Να, λοιπόν, πως… χάνεται η εμπιστοσύνη του «επενδυτή» στους προπονητές και στην ικανότητά τους, να παράγουν έργο. Και να κάνουν την κούλα, ομάδα… Έτσι χάνουν το παιχνίδι οι διάφοροι «κιτρινόμαυροι» κόουτς, κατά καιρούς. Με παράλογες απαιτήσεις σαν και αυτές… Άκου… μεταγραφές. Ανήκουστο!

Διαβάστε επίσης