Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσαρέσκεια Αρτέτα ενόψει... Ολυμπιακού! (video)

Δυσαρέσκεια Αρτέτα ενόψει... Ολυμπιακού! (video)
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 15:05

Τη δυσαρέσκειά του για το πρόγραμμα των αγώνων της Άρσεναλ εξέφρασε ο Μικέλ Αρτέτα, κάνοντας λόγο για αδικία. Για την ακρίβεια, μίλησε για την απόφαση της UEFA ενόψει Ολυμπιακού και Τότεναμ.

Η Άρσεναλ και η Τότεναμ (με Ντιναμό Ζάγκρεμπ) είχαν κληρωθεί να δώσουν τα δεύτερα παιχνίδια τους εντός έδρα και σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA δεν μπορούν δύο ομάδες από την ίδια πόλη να παίξουν την ίδια μέρα. Και έτσι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να αλλάξει τη σειρά των αγώνων της Τότεναμ και έτσι οι «πετεινοί» θα παίξουν εντός τον πρώτο αγώνα με την κροατική ομάδα.

Και κάπως έτσι ο Αρτέτα, ενόψει του ντέρμπι με την Τότεναμ που είναι μετά τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τα παράπονά του μιλώντας στο «goal».

«Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Μπορούμε να φωνάξουμε και πρέπει να το κάνουμε, γιατί θέλουμε να έχουμε δύο ομάδες να παίζουν με τις ίδιες συνθήκες. Ωστόσο, η απόφαση έχει παρθεί και αυτό είναι όλο.

Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία ενόψει του αγώνα και να πω ότι έχουν ένα πλεονέκτημα. Οπότε, όχι, πιθανότατα θα το χρησιμοποιήσω για να πάρουμε εμείς το πλεονέκτημα. Και αυτό είναι όλο».

Διαβάστε επίσης