Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αρχίζει ακόμη μία θρυλική εβδομάδα!

Αρχίζει ακόμη μία θρυλική εβδομάδα!
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 - 10:18

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε, ξανά, πίσω μας, τη… μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ξανά τα φτερά μας και να πετάξουμε μακριά, από τους μίζερους της εξυγίανσης και από τις… πομπές τους. Πομπές, σαν αυτές που έλαβαν χώρα χθες, στην Τούμπα. Σε όλα τα επίπεδα… Ο Ολυμπιακός παραμένει σε άλλο επίπεδο και είναι έτοιμος, πλέον, να κάνει άλλο ένα άλμα, προς τα επάνω. Να αλλάξει, ξανά, επίπεδο. Και να βρεθεί, σε εκείνο, στο οποίο ανήκει. Δίπλα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Όλη η ενέργειά μας, τώρα, στρέφεται στην Άρσεναλ. Μόνο αυτή η αναμέτρηση είναι που μετράει. Καμία άλλη, αυτή τη στιγμή. Ακολουθεί, εξάλλου, ματς με την ΑΕΛ, αλλά και υπάρχει μία διαφορά βαθμολογική, πλέον, η οποία επιτρέπει το μυαλό να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αναμέτρηση με την Άρσεανλ. Στις αναμετρήσεις, με την Άρσεναλ, για να είμαστε ακριβείς. Στην πρόκριση, στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, για να είμαστε… 100% μέσα.

Ο Ολυμπιακός έχει ιερό καθήκον, απέναντι στην ιστορία του. Απέναντι στον κόσμο του, ο οποίος δυστυχώς έχει χάσει την άμεση επαφή με την αγαπημένη του ομάδα. Έχει ιερό καθήκον, απέναντι στον εαυτό του, απέναντι σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ας τον πολεμάει, εκείνο. Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και να κάνει άλλη μία μεγάλη προσπάθεια, για άλλη μία μεγάλη υπέρβαση, απέναντι σε άλλη μία μεγάλη ομάδα, στο ευρωπαϊκό στερέωμα… Κάπως έτσι αρχίζουν όλα, αυτή τη φορά…

Διαβάστε επίσης