Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσανε και… φορτσάρει!

Ανάσανε και… φορτσάρει!
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 - 11:18

Η αναγκαστική αντικατάσταση του Ουσεϊνού Μπα, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, της αναμέτρησης του Ολυμπιακού, με τη Λαμία, ήταν το περιστατικό, το οποίο… επισκίασε όλα τα άλλα, στη χθεσινή αναμέτρηση. Και η αλήθεια είναι πως καμία νίκη δεν θα ήταν αρκετή να… διασκεδάσει την πικρή γεύση, που θα άφηνε η απώλεια, με τραυματισμό, του κεντρικού αμυντικού του Θρύλου, ενόψει Άρσεναλ. Ο Μαρτίνς, όπως και όλοι όσοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση, «πάγωσαν» όταν είδαν τον Μπα να πέφτει στο έδαφος και να πιάνει τη μέση του, διώχνοντας την μπάλα, σε εκείνο το σημείο…

Αυτό που έγινε γνωστό, όπως σας ενημερώσαμε, είναι πως ο Μπα δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και πως η αλλαγή του ήταν μία αλλαγή… προληπτική. Για να μην υπάρξει, δηλαδή, σοβαρό θέμα, με την υγεία του ποδοσφαιριστή, αλλά να προστατευτεί, ενόψει των αναμετρήσεων, με την Άρσεναλ. Ο Θρύλος δεν έχει άλλες λύσεις, για την Άρσεναλ. Μόνο ο Σωκράτης και ο Μπα είναι οι δύο διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί, στην ομάδα του Μαρτίνς, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Και κάθε παρουσία μετράει και παίζει τον ρόλο της!

Ο Ολυμπιακός, όπως και ο ίδιος ο Μπα… ανάσαναν. Και φορτσάρουν. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ αναμένεται να είναι ΟΚ για την Άρσεναλ και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών. Ο ίδιος ο Μαρτίνς ανάσανε, αντιλαμβανόμενος ότι θα έχει κανονικά τους δύο σέντερ μπακ που του έχουν απομείνει, στη διάθεσή του. Και έτσι, προχωρά!

Διαβάστε επίσης