Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Τούμπα αποδεικνύει, τους πραγματικούς λόγους, για τους οποίους έφυγε η Εθνική από το Καραϊσκάκη!

Η Τούμπα αποδεικνύει, τους πραγματικούς λόγους, για τους οποίους έφυγε η Εθνική από το Καραϊσκάκη!
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 - 11:59

Σαφές; Είναι αρκετά σαφής ο τίτλος; Όχι; Πάμε να δούμε τι και πως… Η «εξυγίανση», με… δεκανίκι την προπαγάνδα, προσπάθησε κάποτε (και συνεχίζει ακόμη, σε μεγάλο βαθμό), να κάνει αγώνα, να δίνει μεγάλη μάχη, να επιμένει, για το πόσο… καλό έκανε η αρπαγή της εθνικής Ελλάδας, από την ΕΠΟ, μέσα από το Καραϊσκάκη, για να τη μετατρέψει σε… εθνική γυρολόγο, δίχως σταθερή έδρα και δίχως καμία έξτρα δυναμική, σαν αυτή που έπαιρνε, σε ένα γήπεδο, όπως το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Έδωσαν αγώνα, η «εξυγίανση», μαζί με την προπαγάνδα, να πείσουν όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας, για όλα τα… στραβά και τα ανάποδα, που δήθεν συμβαίνουν στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Και πήραν την Εθνική από εκεί, σε μία προσπάθεια, αρχικά, να την πάνε στα… λημέρια τους.

Μόνο που στα… λημέρια τους, το ποδόσφαιρο είναι… αλλιώς. Έχει μορφή… άλλη. Υπόσταση… άλλη. Ποια; Αυτή που είδαμε και χθες, να λαμβάνει χώρα, στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας. ΑΥΤΟ είναι το ποδόσφαιρο που ονειρεύτηκαν και αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ήθελαν να προβάλουν… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που εκπροσωπούν όλοι αυτοί που κάποτε θέλησαν να το… «εξυγιάνουν».

Μόνο που η Τούμπα, με κάθε ευκαιρία, αποδεικνύει τους πραγματικούς λόγους, για τους οποίους η Εθνική έφυγε από το Καραϊσκάκη… Και αυτοί δεν ήταν άλλοι, από το ιδίον όφελος, στον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, εκείνων που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το βύθισαν στα Τάρταρα… Να προάγουν τα δικά τους συμφέροντα, όπως και τα συμφέροντα εκείνων που τους στηρίζουν, για να βλάψουν τον Ολυμπιακό και να περάσουν… αυτά που ήθελαν, εις βάρος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα…

Με ΚΑΘΕ τρόπο και με ΚΑΘΕ ευκαιρία, η Τούμπα αποδεικνύει ότι η Εθνική έφυγε από Καραϊσκάκη, για το… «έτσι θέλω» ορισμένων. Και μόνο! Και αποδεικνύει, επίσης, τη διαφορά επιπέδου, που υπάρχει στο ένα γήπεδο και στο άλλο…

Διαβάστε επίσης