Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, τους έκανες να… βαράνε διάλυση!

Θρύλε, τους έκανες να… βαράνε διάλυση!
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 - 13:59

Μα, πως τον κατάντησες έτσι, τον… ισάξιο, Ολυμπιακέ; Πως τον έκανες τον… ισάξιό σου, να… βαράει διάλυση, πριν καν έρθουν τα πλέι οφ; Πως τον… πετσόκοψες έτσι, που λέει και η γνωστή ατάκα; Εσύ σταθερός, στην πορεία σου προς το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, στα χρόνια της «εξυγίανσης», προς το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, τα χρόνια της «εξυγίανσης» και προς τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Της ευρωπαϊκής σου ανοδικής πορείας, συνολικά. Και οι άλλοι να… βαράνε διάλυση!

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και πολύ. Σας τα έχουμε γράψει, από το πρωί, πολύ αναλυτικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκε ο Ρέμπε, ενώ την κάνει και ο Πασχαλάκης, από τον ΠΑΟΚ! Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες, στην Τούμπα, με τους… καλεσμένους, του ΠΑΟΚ, στην εξέδρα των επισήμων, να έρχονται σε σύρραξη με τον τερματοφύλακα του «δικεφάλου» του βορρά, ο ίδιος μοιάζει… με το ένα πόδι, εκτός ομάδας. Και λογικό, εδώ που τα λέμε, αφού οποιοσδήποτε παίκτης, στη θέση του, ειδικά μετά την αγωνιστική κατρακύλα, θα… έστριβε, εάν είχε να αντιμετωπίσει και τραμπουκισμούς, από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας του, στα επίσημα του γηπέδου της!

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκε και ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος μάλλον κατάλαβε τι παίζει και σου λέει, «κάλλιο αργά, παρά… αργότερα». Που λέει και η παροιμία. Στο περίπου. Ο Ρέμπε, ο οποίος κλήθηκε, πριν από λίγο καιρό, να βγει μπροστά και να δώσει εξηγήσεις, για όλα τα στραβά και ανάποδα, τα οποία έχουν γίνει στον… ισάξιο του Ολυμπιακού, από την αρχή της χρονιάς, φέρεται να αποχαιρετά την Τούμπα και να πηγαίνει για… άλλα.

Και να φανταστεί κανείς ότι δεν έχουν αρχίσει, ακόμη, τα πλέι οφ… Που να τους περιλάβει και εκεί, ο Θρύλος, να δείτε τι έχει να γίνει… Αν άρχισαν, από τώρα, να… διαλύονται!

Διαβάστε επίσης