Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κληρώνει σε νέα ημερομηνία για το Κύπελλο!

Κληρώνει σε νέα ημερομηνία για το Κύπελλο!
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 - 20:46

Σε νέα ημερομηνία αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, αντί για τις 19 Μαρτίου, μία μέρα, δηλαδή, μετά το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, η κλήρωση θα γίνει στις 16/3.

Η κλήρωση θα γίνει εκ νέου μέσω live streaming.

Κοινώς, ο Ολυμπιακός μαθαίνει στις 16 Μαρτίου τον αντίπαλό του στα διπλά παιχνίδια των ημιτελικών. Θυμίζουμε, οι άλλες τρεις ομάδες είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming απο την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr».

Διαβάστε επίσης