Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε μου, κάνε... ντου στους «κανονιέρηδες»!

Θρύλε μου, κάνε... ντου στους «κανονιέρηδες»!
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 01:24

Να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ, το φαβορί στο ζευγάρι, θέλει ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα των «16» του Europa League, την Πέμπτη στον Πειραιά.

Η αγγλική ομάδα έρχεται ξανά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μέρες (είχε παίξει στην έδρα του Ολυμπιακού και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Μπενφίκα) και ο Θρύλος καλείται να της βάλει δύσκολα.

Το έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και θέλει να το κάνει άλλη μία. Θέλει να δείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Άλλωστε, το έχουμε ξαναγράψει, οι αγώνες με την Άρσεναλ είναι μία τεράστια πρόκληση για τον Ολυμπιακό.

Εννοείται πως τα πράγματα δεν είναι απλά και εύκολα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Το αντίθετο. Έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ο Θρύλος καλείται να σταθεί στο ύψος του και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης και μόνο με αυτό ασχολούνται. Τη δουλειά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα την έχουν κάνει, οπότε για την ώρα έχουν ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τους «κανονιέρηδες».

Και ο Θρύλος θέλει να κάνει... ντου στους «κανονιέρηδες» και να δείξει ότι δεν φοβάται. Φυσικά, χρειάζεται ειδική διαχείριση και το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να τα ξεπεράσει. Καλείται να τα ξεπεράσει, να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ και να δείξει ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς.

Να δείξει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση...

Θρύλε, μπορείς!

Διαβάστε επίσης