Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψημένος» ο Μαρτίνς για Μπρούμα, αλλά…

«Ψημένος» ο Μαρτίνς για Μπρούμα, αλλά…
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 10:18

Ικανοποιημένος, από την εικόνα του Μπρούμα, στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, εμφανίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι έτοιμος να εισηγηθεί θετικά, σχετικά με το θέμα της παραμονής του συμπατριώτη του, εξτρέμ, στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς θα ήθελε να κρατήσει τον Μπρούμα στην ομάδα του και τη νέα σεζόν και να δουλέψει μαζί του, με τους δικούς του… όρους. Κάνοντας προετοιμασία, μαζί, δουλεύοντας από την αρχή και έχοντα τον πλήρως στη διάθεσή του, από νωρίς.

Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει… κάτι να περιμένει. Συγκεκριμένα, θέλει να δει, σε έναν αριθμό αγώνων, ακόμη, έναν Μπρούμα καλό, όσο και… σταθερό. Αυτό είναι που «φρενάρει» τον Μαρτίνς και δεν έχει πει ακόμη το «ΟΚ» στη διοίκηση του Ολυμπιακού, για να αρχίσει διαπραγματεύσεις, με την PSV. Ο Μπρούμα είναι πολύ θετικός, εδώ και αρκετό καιρό έχει μία καλή εικόνα, αλλά τα θέματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, δεν επιτρέπουν στον Μαρτίνς να είναι απολύτως βέβαιος.

Έτσι, από τη στιγμή που δεν υπάρχει… βιασύνη, ο Μαρτίνς τσεκάρει ενδελεχώς το θέμα και περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Δίνει στον ποδοσφαιριστή του τη δυνατότητα να του δείξει περισσότερο πράγματα, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο, την πίστη του, προς εκείνον. Αναμένουμε, αν και το πράγμα πάει… θετικά!

Διαβάστε επίσης