Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαιτητής με την Άρσεναλ, ο Ζίμπερτ! (video)

Διαιτητής με την Άρσεναλ, ο Ζίμπερτ! (video)
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 11:18

Γνωστός έγινε, το πρωί της Τρίτης, ο διαιτητής της πρώτης αναμέτρησης, του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Άρσεναλ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αυτός θα είναι ο Ντάνιελ Ζίμπερτ. Ο νεαρός (36 ετών) Γερμανός διαιτητής έρχεται στο Φάληρο για πρώτη φορά, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία θα παίξει Ολυμπιακό. Ο Θρύλος τον είχε βρει απέναντί του, στο φετινό ματς Τσάμπιονς Λιγκ, με την Πόρτο, στο Ντραγκάο (27/10), ματς το οποίο ο Ολυμπιακός είχε χάσει.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, τέταρτος ο Μάρκο Φριτς, ενώ στο VAR θα είναι οι Σάσα Στέγεμαν και Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Ο Μάρκο Φριτς, που ορίστηκε ως VAR και ο AVAR Σάσα Στέγκεμαν, έχουν διευθύνει αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Φριτς ήταν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 (17/3/2019) και ο Στέγκεμαν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1 (22/9/2019). Ο Στέγκεμαν, που όλοι θυμόμαστε ότι... δεν σταματούσε να δίνει πέναλτι, υπέρ του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ...

Διαβάστε επίσης