Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζοζέ Σα: Το κατάλληλο σημείο για να φορμαριστεί ξανά (video)

Ζοζέ Σα: Το κατάλληλο σημείο για να φορμαριστεί ξανά (video)
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 13:58

Τόσο καιρό λέμε για… κομβικά ματς, αλλά και για κομβικό σημείο, στη σεζόν, το οποίο ο Ολυμπιακός διανύει. Ωστόσο, αυτά ΤΩΡΑ έρχονται. Όχι ότι μέχρι στιγμής, οι αγώνες του Ολυμπιακού ήταν… ασήμαντοι. Αλλά κόντρα στην Άρσεναλ, στους «4» του Κυπέλλου, αλλά και στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελικοί ευθεία, για τη φετινή του ευρωπαϊκή διάκριση και τη… συλλογή τίτλων! Και σε αυτή του την προσπάθεια, χρειάζεται ΚΑΛΑ τον Ζοζέ Σα!

Πολλή συζήτηση έχει γίνει, εδώ και κάποιο διάστημα, για την κατάσταση του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Ο Σα, για κάποιο καιρό, δεν ήταν καλά και δεν έβγαζε, στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, το εξαιρετικό πρόσωπο, το οποίο γνωρίζουμε. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην εμπνέει, συνολικά, στην ομάδα, την εμπιστοσύνη, η οποία τον καθιέρωσε, ως τον -με διαφορά- κορυφαίο τερματοφύλακα στην Ελλάδα και έναν από τους καλύτερους, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κόντρα στη Λαμία, ο Σα έδειξε ξανά την αυτοπεποίθηση, τη σταθερότητα, αλλά και τον «αέρα» που τον διακρίνει, κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έδειξε γνωστά, σε όλους μας, στοιχεία, στο παιχνίδι του. Και πραγματικά, ΤΩΡΑ είναι το πιο κατάλληλο σημείο, για να φορμαριστεί ξανά. Για να βγάλει, ξανά, κάτω από τα δοκάρια, τον εξαιρετικό του εαυτό, τον οποίο όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να βγάλει. Απέναντι στην Άρσεναλ, στους «4» του Κυπέλλου και στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός παίζει ΟΛΗ τη χρονιά. Και χρειάζεται τον Ζοζέ Σα, όπως ήταν πάντα: Σταθερό, ουσιώδη, καίριο, αποτελεσματικό. Και, πάνω από όλα, ΣΙΓΟΥΡΟ.

Έχουμε ζήσει, εξάλλου, τον Ζοζέ Σα, σε... τέτοια στιγμιότυπα και ξέρουμε ΟΛΟΙ τι μπορεί να κάνει:

Διαβάστε επίσης