Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και… λάμπει! (photo)

Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και… λάμπει! (photo)
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 14:38

Μέσα έπεσαν, πάλι, ε; Πως τα κατάφεραν έτσι; Το πιο κωμικό από όλα είναι ότι όταν ο Αμπέλ Φερέιρα χαιρετούσε, από τον ΠΑΟΚ έβγαινε… ανακούφιση. Έγραφαν, δεξιά και αριστερά, τα διάφορα προπαγανδιστικά Μέσα, που στηρίζουν τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την… ανακούφιση, που βγαίνει από τους Θεσσαλονικείς, για τον χωρισμό με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο οποίος έφυγε από τον ΠΑΟΚ και… σώθηκε. Λάμπει! Στη Βραζιλία, με την Παλμέιρας, πήρε το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κύπελλο Βραζιλίας. Και δεν σταμάτησε εκεί!

Αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χώρας, μετά από σχετική ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε! Με 281,6 βαθμούς έναντι 230,8 του Ρενάτο Γκαούτσο της Γκρέμιο και 186 του Ροτζέριο Σένι της Φλαμένγκο ο 44χρονος Πορτογάλος τεχνικός προσέθεσε άλλη μια ατομική διάκριση στο παλμαρέ του.

Κάτι θα… έβλεπαν εκεί στον ΠΑΟΚ, που όχι απλώς τον έδιωξαν, αλλά… ανάσαναν και από ανακούφιση, όταν αυτό συνέβαινε. Άλλωστε, τα αποτελέσματα τους… δικαιώνουν. Όπως και η επιλογή του μποξέρ, για πρώτος προπονητής της ομάδας, φυσικά.

Διαβάστε επίσης

Ο Μίχελ για τον… απόντα Σαββίδη!

Ο Μίχελ για τον… απόντα Σαββίδη!

Αναζητούν και οι παίκτες τον… σύμβουλο της διοίκησης του ΠΑΟΚ και δεν ξέρουν που είναι. «Μεγάλο πρόβλημα η απουσία Σαββίδη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.