Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπρούμα: «Ο Σωκράτης μας είπε… μυστικά»

Μπρούμα: «Ο Σωκράτης μας είπε… μυστικά»
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 16:03

Μεγάλη προσοχή συγκεντρώνει το επικείμενο ματς του Θρύλου, με την Άρσεναλ. Τόσο από πλευράς Ολυμπιακού, όσο και από πλευράς Άρσεναλ, φυσικά! Και η αναμέτρηση, ειδικά μετά τα περσινά, παίρνει εκ νέου… φωτιά! Και το ενδιαφέρον κορυφώνεται! Και το goal.com μίλησε με τον Μπρούμα, για το ματς που πλησιάζει! Και ο Μπρούμα είχε… πολλά και ενδιαφέροντα να πει!

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την Άρσεναλ: «Μας είπε κάποια μυστικά, αλλά δεν θα σου πω κάποιο από αυτά. Είναι μεταξύ ημών και του Σωκράτη. Φυσικά και γνωρίζει τα αποδυτήρια της Άρσεναλ καλύτερα από τον καθένα.

Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Έπαιξε στη Μίλαν, την Ντόρτμουντ, την Άρσεναλ που είναι πραγματικά σπουδαίοι σύλλογοι.

Επομένως, ο Σωκράτης είναι μία καλή παρουσία και μας βοηθάει πολύ στα αποδυτήρια με την εμπειρία του. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ και είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει το βράδυ της Πέμπτης».

Για τους αγώνες με την Άρσεναλ: «Δεν υπάρχει φόβος. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, διεθνείς με τις εθνικές ομάδες τους. Είναι φυσιολογικό η Άρσεναλ να θέλει ρεβάνς, αλλά κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του και όλοι αισθανόμαστε καλά στην ομάδα μας ενόψει του ματς της Πέμπτης».

Για την κλήρωση και πώς αντέδρασαν: «Βρισκόμασταν στο ταξίδι της επιστροφής από την Ολλανδία, ύστερα από τον αγώνα με την PSV, όταν μάθαμε την κλήρωση και η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε όλους. Είμαστε όλοι χαρούμενοι επειδή θα είναι ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Το θέλουμε και παρότι δεν είναι μία εύκολη κλήρωση, σκεφτόμαστε τη νίκη και μόνο αυτό έχει σημασία».

Για τα περσινά παιχνίδια και την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Δεν ήμουν στην ομάδα πέρυσι, αλλά ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, ειδικά για τον Ολυμπιακό. Εγώ κι οι συμπαίκτες μου συζητήσαμε λίγο γι' αυτό και όλοι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι μία εύκολη κλήρωση ξανά, όπως δεν ήταν και πέρυσι. Η Άρσεναλ είναι προφανώς μία εξαιρετική ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Επομένως, γνωρίζουμε πως δεν θα είναι όπως πέρυσι, αλλά τα πάντα είναι πιθανά».

Διαβάστε επίσης

Ο Μίχελ για τον… απόντα Σαββίδη!

Ο Μίχελ για τον… απόντα Σαββίδη!

Αναζητούν και οι παίκτες τον… σύμβουλο της διοίκησης του ΠΑΟΚ και δεν ξέρουν που είναι. «Μεγάλο πρόβλημα η απουσία Σαββίδη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.