Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Περήφανος που είμαι μέλος ενός φανταστικού συλλόγου. Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ» (video)

«Περήφανος που είμαι μέλος ενός φανταστικού συλλόγου. Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ» (video)
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - 13:41

Τις ευχές τους για τα 96α γενέθλια του Ολυμπιακού έστειλαν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Βασίλης Τοροσίδης μέσω του Olympiacos TV.

«96 χρόνια, είναι κάτι καταπληκτικό. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτού του φανταστικού συλλόγου. Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τοροσίδης, είπε: «Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ. 96 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Αυτό που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι του χρόνου την ίδια μέρα να το γιορτάσουμε ο κόσμος και η ομάδα όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο και να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Τέλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε: «Αυτή είναι μία υπέροχη μέρα και έχω την ευτυχία να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον οργανισμό, το σύλλογο του Ολυμπιακού. Και σίγουρα τα 96 χρόνια είναι μία ολόκληρη ζωή, μία φιλοσοφία, μία κουλτούρα, μία παράδοση και φυσικά εκπαίδευση. Και πάνω απ' όλα νίκες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη που με έφερε εδώ για να ξαναζήσω σαν μέλος του Ολυμπιακού και να μοιραστώ συναισθήματα με τους φιλάθλους μας, με τις οικογένειές μας μέσα από τις νίκες του Ολυμπιακού, μέσα από το μονοπάτι του και το όραμά του. Είναι 96 χρόνια λοιπόν, όπως είπα είναι μία ζωή και είμαι πολύ ευτυχισμένος που εύχομαι χαρούμενα γενέθλια στον Ολυμπιακό. Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ, Ολυμπιακάρα».

Διαβάστε επίσης