Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρσι»

«Ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρσι»
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - 14:16

Τα περσινά έχει στο μυαλό του ο Μικέλ Αρτέτα και τονίζει πως στην Άρσεναλ δεν ξεχνούν ότι αποκλείστηκαν πέρσι από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην επανασύνδεση με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. «Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρσι. Ο τρόπος που συνέβη στο τέλος και με την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πραγματικά σκληρός για εμάς. Προφανώς δεν το έχουμε ξεχάσει και θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος», ανέφερε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Για τα επόμενα παιχνίδια και τη σημασία τους: «Έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα μπροστά μας με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι: «Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Κοιτάζοντας πίσω στον τρόπο που παίζαμε πέρυσι και τον τρόπο που παίζουμε τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στο στυλ παιχνιδιού μας».

Για την επανασύνδεση με τον Σωκράτη: «Είναι ευχάριστο που θα δούμε ξανά τον "Πάπα" είναι τόσο καλός χαρακτήρας που αγαπήθηκε από όλους στην ομάδα, ανυπομονούμε».

Για τη κατάσταση του Σμιθ Ρόου: «Βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. Θα τον δοκιμάσουμε σήμερα στην προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσει να συνεισφέρει αύριο ή στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σε καλό δρόμο και δουλεύει πολύ».

Διαβάστε επίσης