Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σιγουριά του Σωκράτη, το κλίμα στον Θρύλο!

Η σιγουριά του Σωκράτη, το κλίμα στον Θρύλο!
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - 19:31

Στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ, τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ένα ματς αρκετά σημαντικό για τον ίδιο, καθώς τα έφερε έτσι η μοίρα που έχει να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, στη φάση των «16» του Europa League, Άρσεναλ.

Από την αγγλική ομάδα πήρε τον Σωκράτη ο Ολυμπιακός, όπου αγωνίστηκε για αρκετό καιρό. Μίλησε ο Έλληνας αμυντικός και μάλιστα έβγαλε μία αποφασιστικότητα, η οποία επικρατεί σε όλη την ομάδα.

Η ατάκα του Σωκράτη σε ερώτηση για τους πρώην συμπαίκτες του Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, απάντησε: «Είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και μπορούν στην καλή τους ημέρα να κερδίσουν παιχνίδια. Όμως θεωρώ ότι δεν θα έχουν μία καλή ημέρα απέναντί μας και θα κερδίσουμε εμείς το παιχνίδι».

Η αποφασιστικότητα αυτή είναι κάτι το οποίο υπάρχει σε όλη την ομάδα. Δεν έχει σκοπό ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ με το κλίμα του αουτσάιντερ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να γράψουν για μία ακόμη φορά ιστορία απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης