Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ο Θρύλος για τη «μάχη», μέσα ο Μπα

Έτοιμος ο Θρύλος για τη «μάχη», μέσα ο Μπα
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - 20:35

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Άρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο Ρέντη για τελευταία φορά πριν το ματς με τους Άγγλους, με τον τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το μεγάλο ματς.

Κανονικά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, συμπεριλήφθηκε ο Ουσεϊνού Μπα. Κάτι το οποίο αναμενόταν να συμβεί, αφού είναι καλύτερα αναφορικά με τους πόνους στη μέση που είχε από τον αγώνα με τη Λαμία.

Την αποστολή του Θρύλου αποτελούν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Πέμπτης θα υπάρξει ένα ξεμούδιασμα στο Ρέντη, όποτε και θα πραγματοποιήσει η ομάδα και κάποιες ασκήσεις τακτικής. Όπως κάνει πάντα ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από τα εντός έδρας ματς.

Διαβάστε επίσης